Skip to main content

De contributie voor het lidmaatschap van de PCH bedraagt € 150,- per kalenderjaar. Indien u gedurende het jaar lid wordt, betaalt u vanaf de zevende maand proportioneel contributie. Voorwaarde voor het lidmaatschap is dat u de vrije beschikking over een Porsche heeft. Het lidmaatschap gaat in na ontvangst van betaling van onze factuur.

Na aanmelding ontvangt u via ons secretariaat een uitnodiging voor alle PCH evenementen en aan het einde van het jaar ontvangt u het fraaie PCH Videojaaroverzicht. Wordt u lid voor 1 juli, dan ontvangt u gratis het PCH Videojaaroverzicht van het voorgaande jaar.

Het stemrecht op onze ledenvergadering wordt verkregen nadat u in een periode van 12 maanden drie maal hebt deelgenomen aan een evenement, of na een volledig kalenderjaar lidmaatschap. U ontvangt dan ook het PCH speldje.

Porsche Club Pas

Na aanmelding voor het lidmaatschap ontvangt u de door Porsche AG vrijgegeven PCH club pas. Met de Porsche Club Pas ontvangt u een aantal voordelen: gratis toegang tot het Porsche Museum (Stuttgart), VIP behandeling op de Porsche stand tijdens de meeste autobeurzen in binnen- en buitenland en korting op onderdelen en acessoires bij de officiële Porsche dealers.

Het lidmaatschap kunt u aanvragen via onderstaand formulier.
Welkom!

Aanvraag lidmaatschap