Skip to main content
 Zaterdag, 12, Juni, 2010 - Zondag, 13, Juni, 2010

Eifel weekend: 12-13 juni

Op 12 juni verzamelen we bij Porsche Centrum Gelderland in Heteren vanwaar we vertrekken voor een mooie rit door de Duitse Eifel. Uiteraard krijgt u opdrachten mee voor onderweg, zodat er punten verdiend kunnen worden voor de toerbeker. Het eindpunt van deze rit is het Dorint Hotel am Nürburgring waar we 20 kamers hebben gereserveerd en waar het diner geserveerd zal worden.

Op Zondag 13 juni hebben we een ‘Fahrsicherheitsausbildung’ geboekt op het FSZ trainingcentrum, naast de beroemde Nürburgring. Dit is een enorm centrum voor rijvaardigheidstraining met zeer uitgebreide faciliteiten en uiterst professionele instructeurs. Er is geen betere of veiliger training voor voertuigbeheersing te vinden. De meeste oefeningen vinden plaats op een natte baan, dus de banden overleven het dus ook wel!

We bieden dit evenement volledig modulair aan: het is dus mogelijk mee te doen aan de Eifelrit met of zonder overnachting, maar niet aan de training, of juist andersom. Eifeltoer, Hotel met diner en de training kunnen los geboekt worden. Echter: we hebben slechts 20 kamers en plaats voor 10 auto’s bij de training. De training is slechts per groep van 10 auto’s te boeken, alleen bij voldoende belangstelling is het mogelijk een tweede groep in te schrijven. Bij de inschrijving wordt het principe ‘wie het eerst komt, ...’ strikt toegepast.

Een alternatief dat velen zal aanspreken is de mogelijkheid om op zondag 13 juni te gaan rijden op de beroemde en beruchte Nordschleife. We vermelden hier echter nadrukkelijk dat dit volledig buiten de verantwoordelijkheid van de PCH valt en op eigen gelegenheid en verantwoording geschiedt. U dient zich er zelf van te verzekeren dat de Nordschleife die dag open is voor het publiek!

 

Klik hier voor programma en inschrijfformulier in pdf